Tuesday, May 05, 2009

lagi lagi nawfal

sekarang ni saya sgt rajin nak meng'update' video anak kesayangan saya.. hihihi..

sila jgn bosan..

ini adalah atas permintaan abah nya si nawfal...

sian abah ye... abah rindu nawfal yek! dgn umi abah rindu x? hehehehe..

umi akan sentiasa update perkembangan nawfal untuk abah yee..

jgn risau lah...

abah pulak.. rajin2 lah bukak blog tawwww....

video

haaaaa... video ni umi yg rekod..

mase ni hari minggu lepas, before ikut atok, nenek ngan mummy gi antar ucu kat asrama...

sebelum tu nawfal main2 ngan STREAM KUNING tu... merayap2 satu rumah.. pastu, camne tah boleh pulak sampai ke situ.. tempat atok letak bungkus diapers nye.. dah tu terus stuck kat situ.. siap tarik2 plastik bungkus nyaa.. bila x dapat nak tarik nawfal mara2 pulak..! siap jerit2 lg tawww..

bila mummy nampak, mummy terus angkat nawfal and letak nawfal kat atas tu.. kah kah kah.. comey jek umi tgk anak umi duduk atas tu... hehehehe..

enjoy eh abah...




2 comments:

♥Hernee Nazir♥ said...

nasib baik teknologi moden ade kn..at least abah nawfal dpt la bace pkembangn anak die kt blog..

Umi Nawfal said...

tu ler hernee.. dah le mak ni ala2 buta IT.. seb baik bole gak sket2..