Saturday, May 16, 2009

16 Mei 2009

sekarang jam 10.40pg.. nawfal dah tidur... jadi boleh la umi dok layan blog kejap...

hari ini, 16 Mei 2009...

HAPPY TEACHER'S DAY to all teachers..
untuk cikgu2 yg telah byk berjasa mendidik umi.. terima kasih yg tidak terhingga.. berkat didikan dan tunjuk ajar cikgu.. umi rase bersyukur sgt2 dgn kehidupan umi sekarang ini...

juga untuk mommy nawfal... cikgu NOOR'AIN BINTI AJIS,
pesan kaklong.. jadilah cikgu yg baik... berkhidmatlah dgn ikhlas... berniatlah utk memajukan anak2 muridmu...

dan pd pg ini juga umi telah terima berita sedih tentang salah seorang sahabat mommy nawfal... yg juga seorang guru.. yg telah kehilangan adik nya pagi ini akibat kemalangan jalan raya...

untuk cikgu NORMALINDAWATI @ kaknor... tabah lah... Allah lbh tau apa yg terbaik untuk kita semua.. redhakan pemergian arwah.. moga dia ditempatkan bersama golongan yg soleh.. aminnn..

untuk pengetahuan, bersempena hari guru ini juga, kaknor sepatutnya melangsung kan majlis pertunangannya... takziah untuk kaknor dan keluarga..

dah x lupa sebagai penghargaan kpd sahabat blogger umi, PUAN HERNEE... selamat ulangtahun kelahiran yg ke-28. moga panjang usia, murah rezeki diberkati Allah selalu hingga ke akhirnya...

Sama2lah kita ambil iktibar atas kejadian di pagi sabtu ini...






6 comments:

Mummy Dasy said...

dgr gak citer coz pg td adik kite, wan & azrul terserempak ngan accident tu takziah tuk family arwah..

♥Hernee Nazir♥ said...

a'ah la..kesian kan..msti ade hkmah di sebaliknye..bdk tu staff ptp..katanya 3x die accident..xtau la btul ke x..semoga rohnya dicucuri rahmat & di tmpt kn di kalangan org2 yg beriman..

Umi Nawfal said...

klong n hernee..
alhamdulillah.. mak ngan adik dah blk melawat td.. dah selesai sumer.. mmg btul hernee.. pg td jek 3x die xcident..

semoga dicucuri rahmat.. kita sedekah al-Fatihah..

Mummy Dasy said...

betul tpkan c.long katanya lepas dia balik kursus 3 ari tu mcm2 perkara pelik yg terjadi..wallahualam

Umi Nawfal said...

klong tau jugak citernye?? mmg kakak die ade citer smlm.. pas gi ESQ tu ler.. die jd pelik semacam.. tah lah long.. sedih kalau dipk2 kan.. perginya tu dah mmg dipanggil2 kata family die..

SiApA akU..... said...

ALLAH saje yg tawu di sebalik yg tersurat & tersirat...smoga roh nya di cucuri rahmat..AL-FATIHAH!!!