Tuesday, May 05, 2009

dewa cintaku


novel cinta muzikal pertama malaysia..

ya.. saya dah baca.. minggu lepas pinjam kat kak ita.. dah seminggu terperap kat dlm kabinet buku kat bilik tidur, baru hari sabtu saya berkesempatan nak membaca nye..

pendapat saya... best la citer nye.. just saya x dapat nak membayangkan rosyam nor memegang watak utama di dalam cerite iteww... saya rasa die sgt tua utk watak IQBAL YG BERUSIA 33 THN.. lepas tu kawan pulak dgn JUNE yg umurnya 37 thn.. agak2 sape ler yg pegang watak JUNE tu eh????

pg td sembang2 ngan kak ita, kak ita kate.. umi aida kot..

huuuuuu... seswaii keee??? ntah ler ek..

kesimpulannya..

jalan citer nih cam best tp bile membayangkan pelakonnye... rase cam x kena pulak!!!

bukan sbb x suke kat rosyam nor.. suke.. tp utk watak IQBAL tu... cam x ok lah..





5 comments:

MommyDania said...

novel ke movie? aah la..xsesuai rosyam nor tu. amek la aron aziz tu...oh kacaknye!

Umi Nawfal said...

ha'ah kan.. pastu nk kena action ala2 manja.. awww.. rosyam nor dah tua you.......

zarin said...

ish sungguh x seswai Rosyam jadi hero tu..
memangla real life dia x nampak tua but kita dah tau dia dah tua kan...bagi la can kat orang lain yg lagi muda n lagi hensem kan..

Umi Nawfal said...

betul la zarin..

mama uzma said...

hehehehee