Wednesday, May 06, 2009

aku x kacau kau pon!

nape eh??? mmg ade spesis manusia yg x leh tgk org senang???

padahal... org tu x kacau die pon..

usik die, tidak..!

campur urusan die, tidak..!

ngacau keje die, tidak...!

malah nak amik tau pasal die... ponnnnnn.. org tu x hingin tawwww!!

lantak die lah nak telentang ke, nak telungkup ke..!

malah... kalau org tu susah pon... x de nyusah kan die..

kalau org tu bersenang lenang jugak.... lagilah tanpa nyusahkan die...

langsung xde kena mengena okeh..!

tapi dah memang perangai busuk di hati die kot...

x boleh langsung tgk org lain senang...

mesti die dengki... aku x paham lah org yg macam gini!!!

kalau aku laaa... org x ngacau aku.. alhamdullillah... lantak kau la kan.. aku pon x kacau kau... suke hati kau lah laboooooooo...

kau nak rajin keje ke... kau nak keje ngulo saje kee.. kau nak bodek bossssss ke... kau punye pasal lahhh... aku x hingin nak campur..!!!

tapi... jgn lah kacau aku!!!? boleh??????

ishhhhh... mmg x leh di buat kawan lah org camnihhh!! mmg boleh jadi jenis tikam belakang punye kan???

dasar plastikk!!!








nota sedih berbaur marah!!!! (sbb itu huruf besar dan kaler merah!): disebabkan si mulut busuk bak bangkai dan longkang yg berpenyakit dengki khianat itu, aku mungkin x akan dapat lagi ber'blog' di opisssss!!! kurang ajar luuu!!! gua dapat lu... tau lah nanti!!

9 comments:

MommyDania said...

apsal? dia block blog ke? keji keji!!

mama uzma said...

kesiannya...sabar2...!!

tapi mmg ada spesis mcm ni...
mcm yg iena alami skang...
mmg x leh tgk org senang punya..
ada je benda dia nak wat iena sakit
hati..

mrsharis said...

Mak haih..ni marah betul ni umi..

Umi Nawfal said...

achic,
lagi keji dr tu... die ngadu kat IT, yg mana natijahnye.. tenet akan x dpt di access lg di opis..!!! arghh.. x puas ati gilerrr..

iena,
tu ler masalah org ade PHD nih.. org x kacau die pon, die rase bermasalah!! kan??

::Umi Sufira:: said...

Tu kes dengki lah tuh..takleh tengok org lain sennag..isk isk...sabar eh jannah

Umi Nawfal said...

mrsharis,
huhuhu.. mmg marah pon.. pantang betul la org camni.. nasib la x tau mulut sape yg busuk tu.. kalau x.. kena laa..

Umi Nawfal said...

mimi,
ni tgh bersabar nih.. satu opis bengang nih!!

♥Hernee Nazir♥ said...

ler..dngki khianat btul..jom kite blasah die..
sabar ek..ptg ni turn awk lak hangin..hehehe

Mummy Dasy said...

lah sabo jek ah kak...mmg ramei manusia ati busk ni..dush dush ckit dia