Wednesday, August 26, 2009

Sangat Memalukan!

petang semalam pulang dr tempat kerja saya terus ke pekan GP. nak pergi bayar hutang kat kedai singa. saya terlupa semalam adalah hari selasa, ada pasar malam! huhuhuhu... sudahnya cari parking punya susah!! sampai dua kali saya pusing parking lot.. tu lah, sapa suruh pegi time pasar malam?? memang ler parking penuh kan..

last² dapat parking kat depan bengkel.. selang 2 buah kedai dr kedai singa. nasib baik bengkel tu tutup.. selang 2 buah kereta, ada budak² motor tgh melepak² membuang masa menunggu waktu berbuka. hai.. apa hal ko melepak kat situ.. balik la rumah.. berbuka kat rumah.. (apahal pulak saya menjadi emosi nih?)

sebabnya, tak sampai sepuluh tapak berjalan dr kereta, saya jatuh terjelepuk kat depan kedai mamak jual bunga! huhuhuhuhu... malunya saya.. sakit kaki pulak tu.. adusss..

dan kebetulan time saya jatuh tu, ada la seorang abg yg tak berapa nak hensem lalu. masa saya jatuh tu, saya terdengar abg tu bersuara... "eh.. eh.." hahahahah... mana la nak sorokkan muka?? nak buat² pengsan ke? macam mana ni?

last² saya bangun jek, kibas² seluar yg kotor terpalit debu dan berjalan sambil terhencut².. sakit woooo..!! saya toleh kiri kanan... lega.. budak² yg melepak dah tak de.. abg td pun dah blah... sambil berjalan saya toleh belakang... laaaa... ada lubang rupanya...

kenapalah kasut tinggi saya nak sabotaj saya petang semalam??? pakai wedges pon saya tergolek.. camne nak pakai heels nih??? huwahhhhhh.. tak puas hati...

dalam hati saya berdoa, semoga abg tu dan mamak jual bunga tak ingat langsung muka saya!!

hik hik.. malu ahkak!!!!


4 comments:

noniey said...

takpe.. takpe.. aku confirm budak2 laki tu sume tak kenal ko.. hehehehee

mama uzma said...

keh3...
lawak la kak...
jgn mare ekk..
dugaan bln posa tuh..

♥Hernee Nazir♥ said...

hhehehehe..brangan eh kak ingt abah nawfal..hehehe

Umi Nawfal said...

arghhh.. apakah aku ini? lubang besau tp tak nampak.. agaknya.. mmg tgh berangan kot.. bak kata puan hernee.. :p