Thursday, August 13, 2009

Kantoi

Waktu saya tgh tidur di ofis td, tiba² bos masuk!

Halamak!! kantoi!

Nasib baik Shima ngan Azi pandai cover...

and tell u what, tak payah nak bohong bos pun..

Sememangnya saya rasa sangat menyesal kerana mengambil dos Decondine td! Dadah itu betul² telah meragut kesedaran saya..

Sampaikan, nak bukak mata pun tak boleh langsung! Hampeh!!! Terus telungkup kat atas meja... kah kah kah.. nak pegang mouse, nak menaip pun tak boleh.. tangan dah menggigil td..

Macam koma saya rasa..

Nasib baik bos tak marah, well understanding bos, since dia mmg dah nampak akan kewujudan dadah tu kat atas meja saya.

Bila bangun td cepat² gi bilik bos pulak. Tanye kat dia, "R, u were looking for me?"

hehehehehehe... bodek baik punya!!!


3 comments:

Siti @ nurie said...

kalau bos siti lak, pntng nak org pompuan tido siang, dia mesti tanya " eh, siti, itu pompuan ngandung ka"\?.siang2 tido"....ntah apa2 ntah,,..kkdg saje nak kenekan dia, ckp je"ha;ah bos..tido, mula2 peknen mmg mcm tu"..ha ha ha

Umi Nawfal said...

siti,
ada pulak eh camtu.. hahahah.. kelako jek..

sujaihah said...

heheh..dah ngatuk sgt mane nak thn2

tak jaln nyer kejer