Thursday, August 20, 2009

BEAUTIFUL BABY SEARCH CONTEST

Watcha!!!

Hari ni umi tergedik² nak join pulak BEAUTIFUL BABY SEARCH CONTEST "Looking for Beautiful Prince and Princess" anjuran Pricess Delisha yg cute dr blog Mommy Zara. Dah lama tak join, rasa terpanggil².. Chewahh.. sebenarnya, sebab hadiah nye best tau.. Wahh.. rajin betul lah Mommy Zara ni buat contest! Cepat² mak² budak.. check Mommy Zara punya blog. Contest tamat 31 Ogos 2009. Lama lg tu..

Nak Tu apa hadiah best tu???

HADIAH??

1st Prize: 1 printed tshirt(ur bb pic on it) +1 magnetic + 1 keychain + 1Mag baby poster
2nd Prize: 1 Magnetic+ 1 Mag baby Poster+1 keychain
3rd Prize:1 keychain & Mag baby Poster
Mystery gift for number: 9 & 19

hahahaha.. siap ada hadiah misteri lagi..


So, ini lah baby cute umi. Baby umi ni umi namakan Muhammad Nawfal Syarif bin Shahrudin. Umi panggil Nawfal jek. Sekarang Nawfal dah umur 8 bulan++. Owh.. kejap jek dah besar dah baby umi.. Masa amik gamba nih, 01 Ogos 2009, lagi 7 hari nawfal nak cukup 8 bulan. Umi suka betul tengok gambar nih. Pandai anak bujang umi bergaya hensem yek, siap tayang gigi nan sebatang!

Yang ni pulak gambar umi dengan Nawfal. Ambil gambar ni seminggu sebelum yg di atas tu, masa hantar sepupu umi kawen kat Kota Tinggi. Gambar ni pun umi suka sgt². Anak umi nampak hensem sentiasa la..

Okeh.. Umi nak check rules contest lah..

syarat2 utk join contest ni:

1. jd follower Mommy_Zara - CHECKED!
2. sila add banner di atas pada sidebar.. - CHECKED!
3. buat special entry utk contest ini dan sertakan sekali satu picture baby uols yg comey! dan satu picture baby bersama mommy atau daddy! kedua2 gambar akan diambil markah.. - CHECKED!
4. sile nyatakan skali nama baby dan umur baby. - CHECKED!
5. sila nyatakan bila gambar diambil. - CHECKED!
6. link kn blog Mommy_Zara . - CHECKED!


Okies!! Setel... Wish us Luck!!


2 comments:

♥Hernee Nazir♥ said...

gud luck nawfal..hehehe

hajarus said...

good luck nawfal.... tomeynyer...