Tuesday, August 18, 2009

Alahai.. Comelnya..



Har har har..

Inilah sebenarnya barang yg saya tunggu² tu..

CD untuk Nawfal.. Dah lama teringin nak cuba menCDkan anak saya..

CD ini saya beli di sini. Sangat puas hati dgn servis nya, sgt cepat! Baru hari Jumaat lepas saya buat payment, hari Selasa dah sampai kat rumah.

Saya beli CD ni 4 sebab ada package. Tak pe lah, pasni ada rezeki nak try brand lain pulak! Tak sabar rasa nak nengok Nawfal berCD..

Ok, saya nak gi basuh CD² baru nawfal nih..




p/s : sungguh betul tekaan cik mimi tu hari!!

7 comments:

Zuhaini said...

cute! :)

::Umi Sufira:: said...

Cik Mimi ni kan terror!auww!!:)

mama uzma said...

hihi...
ingatkan apa td...

klu syok menCDkan nawfal gitau ekk..

Umi Nawfal said...

zuhaini,
tu ler pasal.. memula tgk cam comel jek..

umi sufira,
cik mimi mmg terer.. hehehe (bodek nih!)

mama uzma,
hihi.. tergezut? no? nnti dah try akan dibuat review tentangnya.. tunggu..

mama hannah said...

aku pun baru berjinak2 guna CD untuk Hannah.Aku beli Lunatots punyer

♥Hernee Nazir♥ said...

ler..ingtkn tnggu ape..hehehe

Umi Nawfal said...

mama hannah,
nak mula, haruslah start dgn yg paling murah (kot).. hehehe.. ok x lunatots?

hernee,
sabo jek lah ngan umi nawfal nih..