Wednesday, August 12, 2009

Lunch Hari Ini

Wahhhh..

Pagi² ni masuk ofis terus tanye kat member...

"bawak lauk ape wei...?"

Hasilnya...

Saya bawak nasi putih, ayam masak kicap, telur dadar dan ikan masin,

Shima pula bawak nasi putih (juga!), sayur campur dan sambal telur rebus semalam,

dan Azi pula bawak makaroni sup..

Wahhhhh... meriah sungguh!! Suka saya tau!




p/s: saya pun tak tahulah, kenapa tiba² pg td saya sgt bersemangat nak memasak..

7 comments:

sujaihah said...

best bila kongsi2 menu..saya kat opis sellau bt camtu tp skang dah kurang,,masaalah malas..

Umi Nawfal said...

sujaihah,
mmg best.. nyesal x start awal²..

MommyDania said...

perghh!! mcm dh raya.

Umi Nawfal said...

achic,
tu ler pasal.. selalu tapaw² ni aktiviti pas raye jek..

Mummy Dasy said...

best2 mesti meriah kak ek? dapat jimat plak kan

hajarus said...

bestnyer.. tingin nak wat camtu tp dah xleh coz skang kat opis tiggal 2 orang jer pompuan... sorang lagi tu bujang so maleh nak masak.... so xmerase laaa.... kene tunggu kat transfer ke next project baru leh merasa wat cam umi nawfal.....

Umi Nawfal said...

mummy dasy,
sungguh la long, makan terasa sedap jek.. hahahaha..

hajar,
xpe, xpe.. sabar dulu, nak kena carik geng betul² baru leh jadi..