Thursday, August 27, 2009

Dapat Hadiah..

dari Batam..
hari ni kak fad (saya punya colleague semasa di batam) datang opis, ada meeting dengan global team. pagi² td kak fad datang opis kami bawak beg plastik.. heheheh.. ingatkan bawak apa bulan² puasa nih.. rupa²nya ada hadiah utk kami dr geng² di batam. wahhhhh... bestnye.. bestnye..

paling best tu.. tiga² org (saya, shima n kakcom) dapat hadiah..


syok tayang hadiah...(jakunnya la...)

saya dapat hadiah.. tapi bukan utk saya, untuk nawfal.. huhuhuhuu.. dapat jugak kan..

kakcom dapat hadiah telekung sempena dia kawen awal bulan haritu..



shima pulak dapat shawl.. besday dia 13hb yg lalu..



suka lah dengan geng² batam nih.. walau dah lama tak menjengguk batam plant, diorang tetap ingat kat kita.. (alaa... kita pon ingat kat diorang jugak kan???)



saya pulak gigih membuka hadiah yang bukan untuk saya.. nak tgk jugak!! heheheh.. lepas dah tgk, saya bungkus balik semula.. yelah bukan kita punya kan.. nawfal punya.. tsskkk... nak tau apa nawfal dapat? tunggu esok ye... nanti biar nawfal yg tunjukkan sendiri dia dapat apa dr aunties di batam...


5 comments:

hajarus said...

wah bestnyer dapat hadiah... best2 & cantik2 plak tu hadiahnyer...

** Perfect Love ** said...

waa rezeki ramadhan tuuu

MommyDania said...

tu la kaedahnya dh jd mak ni..apa2 anak jgk yg dpt..huhuhuhu

Umi Nawfal said...

hajar,
alhamdulillah.. rezeki anak.. hehehe..

perfect love,
rezeki..

achic,
kesian mak nye.. kan??

Siti @ nurie said...

ooooo..ibu ngelat...tgok dulu nawfal punyer hadiah...he he he he