Friday, June 05, 2009

sekejap saje..

hihihihihi...

saya terkena lg...

tidak sampai 30 minit saya tinggalkan nawfal di dalam buaian..

hek hek hek hek...

nawfal dah terjaga lg.... die mmg 'susah tido lena'...

skang nih saya dah pindahkan pulak kat dlm babycot die...

harap2 kali ni lena lah tido nya...





dan saya tolak babycot ini ke sebelah kerusi saya... supaya sambil saya menghadap pc tgn saya masih boleh menepuk2 nya...

adusssss... nawfal arini mmg x mo langsung berenggang dgn umi nya... (hari ini saya dibuli & didera oleh anak saya..)... tolonggggggggg.............






saya yg x ada kerja lain selain mengadap blog...


nota kaki : mungkin kerja2 memindahkan tempat anak saya tidur & meng'update' blog akan jd kerja tetap saya utk sepanjang hari ini...!!!

5 comments:

MommyDania said...

gigih tak gigih la nak memblog yek! hahahahaha

l i e y n said...

saya blogging sambil tepis tangan anak yg aanGsyik dok menekan lappy ni...
lebih kurang le tu kan?

l i e y n said...

alamak tak perasan ada jugak perkataan tak bermakna dlm comment tadi...masih belum cekap menepis le...

noniey alias said...

itu lah dia ibu.. itu belum lagi dia duk hadang kita dari mengadap laptop..huhuhuhuu..

semangatnya nawfal.. chubby betul.. tapi still comel..hehehe

Umi Nawfal said...

achic..
hahahahaha.. tp x gigih jugak ah.. kejap jek tahan nya.. pastu same2 tido jek.. lg bagus..!!

lieyn..
tepis jgn x tepis.. bdk2, apa kita buat tu jugak yg die minat.. heheheh

noniey..
ni kira ok lg.. die nak tido gak.. ade sekali tu tido atas riba sambil uminye ber'blog'.. hahahahaha..