Monday, June 08, 2009

CONTEST AKSI MENARIK!!


Alhamdulillah... hari ini, 08 Jun 2009.. genap usia Nawfal 6 bulan... Umi bersyukur sangat2 Nawfal membesar dengan sihat & kuat!!! hehehe...

to umi's little hero... sempena genap usia 6 bulan ni Umi nak join contest best dr Mama_Uzma... umi dah pilih gamba yg paling best sekali! gambar ni baru jek umi snap mase hari rabu yg lepas... umi blk keje tu nenek cakap nawfal tgh tido.. umi jengah kat dlm bilik tgk2 tidur nye tertonggeng2... hihihihi.. ni mmg gaya favorit die kott...

so, this is nawfal while he was sleeping...



nama saya MUHAMMAD NAWFAL SYARIF BIN SHAHRUDIN
hari ini genap usia saya 6 bulan....

umi cakap die pilih gambar ni sebab ini adalah pose istimewa saya mase saya tidur... hahahahaha... saya mmg suke tidur macam nih...

slogan : "umi... aduhh.. berat nya nak angkat kepala nih.."

jom.. jom.. join contest mama_uzma!!!!






5 comments:

Mama Qaseh said...

Sangat tomel itu budak duk tonggeng2 hehe..baby memg suka cmtue

♥Hernee Nazir♥ said...

chaiyok2 nawfal..insya'Allah blh menang nie..aksi sexy abis..hehehe

mama uzma said...

berat punggung kot...
hihi...menarik2...

Queenin Murni said...

isk isk.. rasa mcm nak babab jek vontot dia! :P

CatlinaFly said...

alahai comelnye..anak sy tak pandai lagi meniarap..setakat mengiring je..ade gak tertiarap sekali mujur nampak..kang lemas pulak muke tersembam kat bantal :) (baru nak masuk 3 bulan lagipun..)