Thursday, June 18, 2009

Lunch Treat!!

erk.. alhamdulillah...

bertuah betoi la kitorang harini sbb ade org nak sponsor lunch.. hehehehehe...

x rugi sungguh bodek bos!! well... since kitorang pass FDA & BSi haritu bos dah janji nak belanja staff2 kat war room & comman center tu...

hihihihi... so, minggu ni kitorang dah claim 1 treat!!!

siap buatkan arrangement... kitorang pilih tempat & menu.. bos ikut jek..

so, selamat lah td kitorang dah lunch kat Leisure Farm Resort. ah ah ah... siap kuar awal 15 minit tu.. pastu main sorok2 plak.. bos siap pesan lagi.. kuar jgn ramai2.. sbb nye hari ni Global Head DSM Asia ada kat opis!!!

nih peta lokasi tempat tu...


kitorang lunch kat satu restoran kat dlm tu.. nama nye BALE EQUESTRIAN & COUNTRY CLUB.. alamat.. No 1, Jalan Polo, Leisure Farm Resort, 81560 Gelang Patah, Johor.

pemandangan ini adalah berhadapan dengan tempat makan... best woo... makan berdepan ngan padang yg luass....!! angin sepoi2 bahasa... hehehehe.. tp time kitorang lunch tu xde pulak kuda2 kelihatan... tido agaknye kuda2 tu... x pon tgh menjamu selera kot..

pic credits to Leisure Farm

kalau ade yang nak bercuti2 tu... macam2 package ada.. ade kelas berenang, menunggang kuda... macam2 lah... jom lah ke sini...




6 comments:

noniey alias said...

wah bestnya bodek bos dapat makan tempat camtu.. kitaorang ni bodek bos gak.. tapi makan kat ofis je.. huhuhuhu.. siap leh mintak posponed lagi tu.. tak cukup budget katanya...

neezareef said...

x tau kewujudan tpt nih

♥Hernee Nazir♥ said...

sy akn ber'training' di sini isnin dpn..hehehe

Umi Nawfal said...

noniey,
sila jgn jeles! kitorang ade lg 2 treat nak claim nih.. n as usual, tempat kitorang lah yg pilih.. bos tukang bayo jek!! hehehehe..

neezareef,
mai lah dtg jenguk.. leh bercuti2.. byk jek bangalow n apartment leh sewa kat situ..

hernee,
asik gi training jek ye.. gi tempat best2 lak tu.. jeles nih!!

Mummy Dasy said...

syoknye makan kat tmpt best tu..

Umi Nawfal said...

hehehe.. klong..
gi le makan kat situ.. bukan jauh sgt pon..