Tuesday, June 23, 2009

lokek air con!

huhuhuhu..

padan muka.. sape suruh lokek air con!!

kan dah sumer org x sudi nak naik keta die.. (termasuk aku ler..)

sudahnya.. macam2 gelaran dapat..

'PSG' ler... 'Power of Steam' ler... Autoclave bergerak ler... Sauna free ler..

hahahahahhaha...

bukan hape... kalau naik PSG tu.. adusss.. rase kulit muka cam tercucuk2 ahhh... sakit tawwww... panas nye tok sah cakap ah..





dan hari ini nasib baik aku x kuar makan... kalau x.. sauna percuma laaaaa...



nota kaki : ntah2 die mmg sengaja kot... sbb tanak kasi org suke naik keta die.. hihihihi

4 comments:

mama uzma said...

hihihi....
leh lak mcm tu ekk...

hajarus said...

kedekut air cond ker... atau orang tu nak jimat minyak... hehehe....

takpun air cond dier memang tahap tu jer kut.... ikikiki...

Mummy Dasy said...

sape lah ni ek? hikhikhik boleh camtu gaknye gas a/cond rosak kot?
kak jannah off topic sat:- camne nak masuk tender kat ciba vision? email kat suryati_zainal@hotmail.com

Umi Nawfal said...

mama uzma,
mmg cam tu..

hajar,
hahahah kalau tgk kat temp tu cam letak kat minimum jek taww..

mummy dasy,
ade ler org tu.. takkan ler setiap masa A/C nye rosak.. owh.. pasal tu.. nnti akak mail yek!!