Monday, June 29, 2009

Frust Nonggeng!!

nyampah!!

dah 3 tahun dah...

masih gak blom dapat derma darah..!!


1st year HSE program - tak lepas sbb tak cukup berat badan!! chewahhh!!! sila bayangkan aku yg sgt kurus sbb berat tak sampai pon 45kg!!


2nd year nye - berat badan dah terlebih.. tapi tak bley jugak... sbb dalam perut ada isi.. huhuhu.. nawfal dah dok dalam perut time tu..


hari ini... - berat dah terlebih jugak! dalam perut pon tak ada isi dah... tapi tak bley jugak!!!! huwaaaahhhh...

tensen nih!!!

masuk ni dah 3 tahun company buat program derma darah... dan aku masih tak lepas2 gak utk menderma... sebab terbaru... sekarang aku tgh menyusukan anak aku..

hmmmm... bila lah nak merasa ada buku merah tu..


9 comments:

Zuhaini said...

siannya... saya pulak kurang berat badan! sabo je la.. :(

MommyDania said...

mak mmg xkan derma darah la melainkan pengsan. pengsan blh derma? mak takut darah & jarum!!!

Umi Nawfal.. said...

zuhaini,
kurang berat badan? bestnye..!! hiihihi..

achic,
amik darah pas pengsan?? huhuh.. bukan ke pengsan b4 diamik darahnye??hihihi

♥Hernee Nazir♥ said...

brani nye akak..kite tngok drh tu pn dh takut..hehehe..member derma drh kite yg nk pitam tngok..hehehe

Umi Nawfal.. said...

hernee,
berani ke? lom cube lg.. ntah2 pengsan lak nnti

Mama Qaseh said...

Hehe..bgusnya kn kalu rmai org yg bersmngat cm awk Yang..sya dh 3 kali merasa dpt mnderma darah join program d ofs jga laa

Umi Nawfal.. said...

mama qaseh,
mmg semangat!!! tp bile dah kena x tau la ilang ke x semangt tu nnti.. hehehehe..

Mummy Dasy said...

Alahai Kak Jannah semangatnye kite lak takut ah berpaksa pun xnak

Umi Nawfal.. said...

klong,
derma darah pon boleh paksa2 eh??? hehehehe..