Tuesday, June 09, 2009

production RUNNING..!! again..!!

alhamdulillah...

setelah beberapa bulan aku berhenti pumping sbb nawfal dah minum formula... tiba2 ptg semalam my 'B' terasa berdenyut2 ketika di ofis... sakit nye... x dapat nak bayangkan semula!!!! aku tgk jam... lama lg plak tu nak blk!!

setelah berhempas pulas menahan kesakitan selama hampir 4 jam... tepat kul 6 ptg aku dah berebut2 nak gi scan kuar.. hendaknya sesampai di rumah jgn la nawfal tgh tido cam selalu kan...

lucky me... nawfal tgh main2... cabut2 tudung aku sambar anak aku... elok je aku nak susu kan menggelepar pulak budak nye.. adusss... meronta2 nak turun dr riba.. huwaaaaaaaahhhhhhhhhhh.... die tanak nyusu la... nak main2 lg...

gi lah main nak!! aku bergegas mengorek pam kesayangan aku!! huhuhuh. .seb baik ler jenis mudah nak di pasang... kejap jek pumping... dlm lbh kurang 20 minit dah dapat dekat 10oz... waahhhhhh... sgt memberangsangkan..! hehehehe...

best! best! jadi inilah berkat kegigihan aku meminum Milkmaid Tea... hihihihihi.. berkesan! mmg berkesan.. walaupon aku baru minum 2 uncang... bagus ah teh ni...

teh ni aku beli online kat sini.



credits to momslittleones.com!!!

pas ni boleh la running production lagi...!!! *wink*




aku yg sgt bersyukur.. Alhamdulillah...

7 comments:

MN said...

milkmaid tea ni works on me too!!!

Zuhaini said...

alhamdulillah, bagus lah..

saya dulu time tu dah hampir kering, baru try, tu yg x berjaya tu.. :(

Queenin Murni said...

oh.. ye ke.. tahniah!! aku dulu penah beli.. minum sekali 2 jek.. pastu jual kat org.. :P i cannot go with the smell.. or taste.. :P

zarin said...

bestnya..ye!
I tk pernah try product ni but better keep in mind (mana tau later on nk preggie lagi ke)

Umi Nawfal said...

MN,
ye ke.. mmg bagus la..

Zuhaini,
alhamdulillah... boleh terus bf nawfal..

QMurni,
TQ, memula nk minum tu time bau die nusuk ke idung mmg cam smelly la.. tp lelama ok jek.. telan jek la..

taste.. boleh tahan, tp xleh boh gula.. kalu x rase nak termuntah!

zarin,
better try for next time..!!! hehehehe

MommyDania said...

haa..nk lg bagus, mkn kurma. u'll see the result.

Umi Nawfal said...

ye ah achic.. patut ler.. mmg pon beberapa hari ni mkn kurma gak.. hmmm.. bagus.. bagus.. thanks