Monday, June 08, 2009

nawfal & flash card

nawfal skang nih x pandai memilih mainan...

dah x mau dah mainan yg ntahape2...

banyak2 mende yg paling die suke kalau dapat surat khabar...

selalu time2 ternampak nenek baca paper tu cpt2 die datang kat nenek nye.. siap la nanti terjingkit2 nak memanjat kat riba nenek... nak jugak amik paper tu... siap tarik2... kadang2 sampai koyak...

paling best n paling die suke kalau nenek baca paper atas lantai.. paper besar tu nenek bentang atas lantai... nanti nawfal siap duduk atas paper tu... pastu tolong selak2 kan... agaknya nenek nye tu lambat sgt nak selak2 helaian paper tu...

dan kalau die dpt tarik... mmg selamat la kertas tu masuk kat dlm mulut die... ish.. ish..

ade satu malam tu sedang umi belek2 katalog AVON... tetiba dirampasnya!! nasib baik x koyak.. fuhhh... nak NekLin ko punye tu nak... kang marah lak nenek sedara ko tu..

sudah nye umi kasi la die flash card yg kakak kayra punye... konon2 x mo bg die kacau umi ler.. pas beberapa minit senyap jek die... tgk2 nih haaaa... abis flashcard tu di kerjakan nya... mase umi bg elok jek lg...



tgk cam tu cara die.... umi amik blk flashcard tu...

cam ni lah hasil nya... abis punah di buatnya...



lg satu kan... bebudak ni selain kertas/buku/mag... die paling suke main remote & hp... apsal eh... ade sekali tu hp umi penuh ngan air liur die... huhuhuhu... seb baik x shot.... sudahnye terpaksa cabut2 sumer housing nye... bagi kering dulu...

adoiyaiiiiiiii.............



umi pening ah...

6 comments:

tentang diriku said...

nnt cari yg xlen ye umi...
huhuhuhuh

Umi Nawfal said...

ye.. wei.. best eh.. coti2.. sok ko keje x?

tentang diriku said...

kak...
online la email akak...
bleh YM

Mama Qaseh said...

Hehe bsar2 cmni memg suma suke msuk mulut Yang..kna slalu prhatikan nnti mcm2 dia msuk dlm mulut..tkt batuk pula kan..kiutnya dia..meh cni auntie geget ckit..

Umi Nawfal said...

ala.. x leh ah jah.. cam kena block jek YM aku..

Zuhaini said...

ahahahah.. ingat kot nawfal nak baca.. di makannya! :)