Thursday, June 04, 2009

post utk mommydania

disebabkan saya tidak seberapa bz boleh lah saya meluangkan sedikit masa kerja saya untuk menyediakan tips utk mommydania.. senang jek nak tukar 'comment' tu..

nanti if x berapa faham (sbb saya ni pon xreti nak menerangkan kat org).. tanye eh..

ok..

first gi kat layout, nnti kuar page cam kat bawah ni



pastu click edit yg kat dlm kotak 'blog post' tu..

nanti die kuar pulak page camnih..



dah tu click jek kat kotak comment tu.. n boleh jek tukar pape yg kite nak.. heheheh

k... cube lah..






saya yg x berapa bz..

3 comments:

mama uzma said...

hihi...
tq2..leh cuba gak..

noniey alias said...

bleh aku try gak..tq teacher..hehehe

♥Hernee Nazir♥ said...

ayt bwh skali tu.. x bleh blah..hehe