Wednesday, June 03, 2009

malaslah!!

pg td saya bgn dan bersiap2 pegi keje dgn semangatnya... kunun2 harini nak spend the whole day buat keje...!!

tapi skang nih baru pukul 11.32 pg...(sempat menjeling ke jam kat pc..), saya dah terasa malas dah... dah ter'bukak' blog pulak!!!

puncanya... saya rase sgt xde mood, walaupon awal2 pg td saya rase semangat saya sgt berkobar2 utk siapkan kerja saya... sbb minggu dpn ade odit lg... yg ni odit ISO pulak!! tp saya x ler rase stress disebabkan oleh odit yg akan dtg itu...

cuma.... salah satu email yg saya terima dr B***M pg td telah membuatkan mood saya berubah!!

hmmmm... susahnya lah kalau keje kite ni bergantung dgn org kan? org tu pulak... macam sengaja melambat2kan... dah ler lambat ko nak review.... pastu dah last2 minit... time dah nak close projek tu... boleh pulak ade yg ko x setuju laaa... pastu siap nak resubmit pulak!!! padahal... org lain sumer dah approve pon.. tinggal kau sorang je...

aduhai... kenapalah... saya rase macam malas la nak buat keje.... skang nih nak duduk melepak2 saje... nampak nya... x siap lg lah keje saya...

ya ya ya ya.... mari kita berfoya2....





6 comments:

hajarus said...

ok gak tu umi naufal... jom la joint hajar apply cuti half day hari ni... hajar pun nak p berfoya2 pasni... cadang nak g rawang.... hehehe...

::Umi Sufira:: said...

Jangan malas2....*wink*

♥Hernee Nazir♥ said...

same la..dr umah plan siapkn keje bru berfoya2 kt blog..tp jari ni nk gak klik kt blog..slh sape tu? slh jari ke slh tuan die??hehehe

MommyDania said...

citer lain. apsal ada panda lak jln2 atas layout nih. ku tembak2 xde jd pape pun. huhuhuhu

Umi Nawfal said...

hajar,mimi,hernee..

hihihihi... peristiwa email itu cuma alasan ku utk tidak mau bekerja...

Umi Nawfal said...

achic,
hehehehe... mmg xde mende pon.. panda tu saje jek jalan.. page pet ler kununnye.. cube tembak die nye daun ijau tu... nnti die kejar tau..