Thursday, September 10, 2009

Tipu! Tipu!

Waktu rehat td kami beramai² serbu bank, nak tukar duit. Minggu lepas kawan saya dah pergi. Tapi org kat bank tu ckp kat dia, duitnya tak ada. Hari rabu baru sampai..

Hari ini, kami pergi, org kat bank tu cakap duit tak ada. Hari Isnin nanti baru sampai..

Huwahhhh.. Ape nih? Minggu lepas cakap duit sampai semalam. Hari ni pulak cakap Isnin nanti baru sampai..

Orang kat bank tu tipu ke?

Atau,

duit yg sampai semalam tu mmg dah habis hari ni? Nak kena tunggu hari isnin nanti utk yg baru???

Aaaaaaaaaa... buat penat jek pegi! Tidur kat dalam opis td lg bagus!! Ni yg malas ni nak pergi tukar duit!



7 comments:

noniey said...

MIL aku dulu keje bank.. tahun ni dah pencen.. duit bukan takde.. tapinya kadang2 dorang ni tak layan sgt.. n lepas tu bagi kat sedara mara.. cth cam aku.. tahun ni aku bagi je kat MIL aku suh tukar dgn kawan dia.. 10K sekali tukar.. campur dgn member2 sekali.. huhuhu

MommyDania said...

diriku juga malas nak tukar duit. kasi jek la duit ronyok2 pun. hahahaha

Umi Nawfal said...

tu ah.. tensen gua!! derang nih tipu jek!!

Mama Adib said...

ko g la bank tak glamour sangat

ku g smalam kat OCBC ok jer.. siap dapat 3 pakej sampul raya lagi he he

or tpn la dulu itu bank

Umi Nawfal said...

mama adib,
sungguh aku x terpikir.. betul jugak ye.. aku terasa mmg kena tipu la..

Diana Sulaiman said...

hmm.. i as a banker kat branch i mmg duit cpt abis.. sebab duit yang we all dapat very limited.. masing2 staff tukar pon dah byk.. so, utk customer sgt la limit.. lambat habis la...

anyway, salam kenal ye... tukar link boleh?

Umi Nawfal said...

diana,
tu lah.. lambat sgt pergi tukarnya, skang dah xde mood pulak nak gi tukar duit.. :(

jom, jom tukar link..