Friday, September 11, 2009

Mood Kerja? Tarak! Mood Bercuti Raya?

Membuak²!!!

Hah, hambek kau..

Leave Card saya telah selamat dikirim melalui kakchom utk dihantar ke HR.

Last² nak jugak bos sain cuti saya.

Maklumlah, cuti melampau org kata. Bos perli saya, "u cuti lama² ni macam nak pergi US jek?" - sebab lepas raya bos pon tak ade, OS ke US. Hahahahah..

Mari bercuti²..

18 Sep : owh, blom.. saya masih bekerja..

21-22 Sep : Public (memang la tak kerja..)

23-25 Sep : Shutdown (kalau tak mau cuti pun akan dipaksa bercuti!! sukalah cam gini!)

28 Sep - 02 Oct : saya mengada² menambah lg seminggu.. hihihih..

Semalam sewaktu abahnya Nawfal telefon saya, sudah saya khabarkan kepada dia tentang kelulusan cuti saya. Eh, eh.. Abahnya Nawfal ngajak saya pergi honeymoon..

Pergi ke tempat menarik!! Siap bagi pilihan lg.. Kat Subang ke atau kt Sungai apa entah namanya dia cakap semalam, saya pun tak ingat.. Ei, tak mau lah saya.. Kalau dia paksa jugak saya pergi ke sana memang akan saya amukkan nanti!!











































































Yelah, siapa yang nak pergi honeymoon ke tempat org MENARIK pancing kan??? huwaahhh..

Benci! Benci tau lawak macam tu...

5 comments:

MommyDania said...

xbesh jgk! gi le langkawi ke..KL ok gak. hehehe

hajarus said...

hehehe... alaaa... ciannyer umi nawfal.... cik abe gurau jer kut... tah2 tempat best... sajer jer nak bg suprise.... eeeiii... bestnyer...

fauzi-maya said...

kekekek... kaki pancing rupenye yr hsbnd.. hahah..lawak tul ajak gi mancing..;)

hans said...

raya sakan tuh
haha

Umi Nawfal said...

achic,
tu ler pasal.. ade ke ajak org gi kolam kt subang??? kuang kuang kuang..

hajar,
xde maknenya surprise!! dok diam² jek kat umah main ngan anak, lg baguss..

maya,
gini ler nasib kawen ngan kaki pancing.. tp pancing ikan xpe.. hihi..

hans,
raya sakan la.. kat umah!! boleh..