Wednesday, September 23, 2009

Raya.. Raya..

Tahun pertama beraya bersama suami dan anak. Of course la blk rumah MIL, sbb hasben i dah 2 thn tak blk beraya.. kesian..

Nawfal masa mula2 sampai sgt la sombong, asik nak duduk dekat celah kelengkang uminya sajork!!! tensen umi lah!!

Pas dah 2-3 mlm kat rumah opahnya, barulah dia ok.. Pagi dah keluar ikut opahnya berjalan ke mana tah! Tinggal umi ngan abah kat rumah..

Since tak berapa bz nak beraya2 ni, semangat berkobar2 nak ngadap lappy, tapi line broadband nya cam hampeh pulak.. tu yg jadi malas tu.. Alamatnya, simpan cerita pas dah balik rumah nanti lah..

Nak menaip pun takdak mood.. Dah, jap lagi nak kuar beraya pulak..

3 comments:

Mama Qaseh said...

Slmt Hari Raya umi Nawfal..
Biasalah tue Umi..Qaseh tue pun kalau jarang2 jmpa org yg dia tk kenal jwabnya memg duk celah kelengkang kita jer laa..Tension jer cousin2 saya nk mek dia msa beraya kt kg hari tue wta muka kemek dia tue jerk 24jm..

Umi Nawfal said...

ahahahah.. mmg betul.. sebijik la cam nawfal.. tp pas dah 2-3 ari ok dah.. cam genster pulak!!!

sikulat said...

kampung hubby kat ne? klang ke?
meh la singgah raye rumah kite.. setia alam.. mari mari