Friday, April 10, 2009

tinggi gila!

ape ke b***h sgt..!!

nak perform hari sabtu malam.. pastu nak buat full rehearsal hari sabtu ptg!

apakahh??? itu bukan rehearsal nama nye..

plan asal nak buat rehearsal ptg kamis dah kena kansel atas sbb2 tertentu yg tidak dpt di nyatakan di sini..

nak proceed jugak wif plan buat rehearsal ptg sabtu.. jadiknye.. kitorg dgn keras kepala tidak akan menghadirkan diri utk rehearsal tu.. giler maa.. org dah ade plan lah ptg sabtu tu!! kacau jek!

so, semalam ptg kitorg gi tgk stage tempat nak perform, since kitorg yg degil nih x mo join reherasal ptg sabtu.. kenalah buat preparation tuk stage tu.. carik placing n sempat jugak praktis seround dua smlm..

pentas ok lah.. besar.. puas la nak loncat2 sana sini.. tapi yg mak takutkan bapak la.. stage nye tinggi gilerrrrrr!!! lebih dr ketinggian aku!! dah ler mak punye port kat baris depan! sekali tgh nari2 terlebih langkah.. kot tercampak mak ke bawah, haaaa.. boleh jadi patah kaki!!! hadoiii aiii.. takot seyyy..

ape2 pon.. mak akan cuba maintain langkah ayu... huhuhuhuhu!!




3 comments:

♥Hernee Nazir♥ said...

aktif btul awk ni..bagus la..
awk keje kt ne ek?td otw nk gi keje mcm terperasan..

awk naik viva silver 3709 ae?

Umi Nawfal said...

ala.. saje2 nak carik glamer kat tmpt keje.. hehehehe..

keje kilang kat PTP tu haa..

aik!! siap hafal no plat keta???? hehehe..

♥Hernee Nazir♥ said...

hehehe..sy mmg senang ingt no..hehehe..cnfirm la mmg awk tu..dekat je kite rupenye..hehehe