Wednesday, April 15, 2009

anda pemandu???

ya.. yaa... saya copy tag ini dr blog ya saya

1) Anda boleh memandu?

boleh! boleh! boleh!

2) Memiliki lesen memandu? Sejak bila?

ade.. tapi baru jek, masih pemegang lesen PROFESIONAL nih! sblm ni saya lah pemandu tanpa lesen.. keh keh keh..

3) Bila tarikh luput ?

ermm.. kalau x silap 9 mar 2010 lah.. (ini jawapan tanpa cek lesen)

4) Dimanakah anda mengikuti kelas memandu?

mula2 mengikuti kelas memandu di kampung lah, pastu saya masuk kelas kat Long Life driving school..

5) Instructor pertama anda?

kat kg tu nama nye cikgu faiz, iaitu adik saya lah! tapi dek kerana kegarangan beliau saya telah memecat beliau dan diganti pula dgn encik ABAH! kah kah kah.. pastu nampak cam xde harapan jek.. baru lah saya belajar ngan cik shah kat LL driving school tuh..

6) Kenderaan yg anda bwk sekarang?

My ViVa Is Wara

7) Impikan kenderaan lain?

sudah semestinya!!!! suke keta panjang2 cam wish ke, stream ke, livina ke.. tapi asal parking musti FAIL!

8) Pernah kemalangan?

kemalangan??? banyak kali! lhamdulillah, masih survive!!

9) Kenangan manis/pahit sewaktu belajar memandu?

pahit - test ngan pegawai yg berlakon garang! nyampah i!
manis - sekali test jek! terus dpt P!

10) Tips buat mereka yg ingin mengambil lesen?

berani kerana benar! hati2 di jalan raya!


sekarang saya hendak meminta rakan2 di bawah menjawab tag ini:

achic
erma
semah
zaireen
hernee
umi sufira
zarin
jun
azury
noori
yan
mimie lola
mrs noba

n sesapa yg rase cam nak berkongsi cerita.. silakan..




4 comments:

♥Hernee Nazir♥ said...

ok..nti sy jawab..hehehe

::Umi Sufira:: said...

Aiyak!! kena TAG ke? InsyaAllah saya buat eh!:)

MommyDania said...

ahha..ni menarik! kih kih kih

Umi Nawfal said...

hernee n mimi,
silakan.. silakan.. no pressure..

achic,
jawab, jgn x jawab..