Sunday, April 05, 2009

tak rajin

owhh.. rupa2 nya pagi ini saya tidaklah serajin seperti yg disangka..

buktinya.. selepas subuh, saya kembali bergolek2 dgn nawfal sampailah nawfal bgn dr tido nye.. kira2 1 jam yg lalu.. setelah itu saya buat laundry.. n skang tgh tunggu mesin berhenti..

lepas nih nak mandikan nawfal pulak! n terbukti saya tiada perasaan langsung nak cuci kereta, atau pergi training zapin, atau berjoging di NP2 seperti yg telah saya angan2 kan di petang hari jumaat yg lalu..

:p

jadilah hari ini sebagai hari untuk saya bermalas2 sahaja...

owh yaa..

mak x jadik pegi jusco atau pegi kenduri ptg semalam yeee..

sebabnya... mase nak balik dr umah puan molly lps lunch semalam hujan teramat lah lebat nye.. saya yg sememangnye FAIL untuk memandu dlm keadaan hujan lebat telah memberi alasan untuk menidurkan anak saya di seat belakang supaya co-driver akan berasa belas... (sebenarnya mak takut nak drive dlm hujan tu oii..) akhirnya, dgn rela atau x rela ntah, si BOB yg telah mak paksa utk jadik driver mak..! hehehehehehehe.... time kasih la BOB! BOB nih ade lah cikgu yg ngajo kitorang nari zapin tu..

dah ujan lebat camne nak singgah JJ ye x? dah tu blk sampai umah xde org dah.. depa sumer dah gi kenduri dah.. tinggal lah berdua ngan nawfal sambung golek2 kat dpn TV...

alamak! jap ye nak.. (nawfal dah bising2 dah tu.. rimas lah agaknya..) kite mandi jap lg yee..




7 comments:

::Umi Sufira:: said...

Hehehe..bermalas2an aje yek..takpe sekali sekala golek2 ngan Nawfal:)

Umi Nawfal said...

huhuhu.. serius! tetiba rase terpaksa bermalas2 pulak!! kat luar tu hujan x henti2.. nawfal dr td dah tergolek tido..

♥Hernee Nazir♥ said...

tadi jumpe ayah awk antar adik awk blik hostel..kbtuln saya gi jengah adik kat sane..hehe

Umi Nawfal said...

owh.. ade adik skolah sane gak ke hernee?

♥Hernee Nazir♥ said...

a'ah adik hernee skolah sane gak..tp die form 5..smlm tanye gak die kenal ke anak Pak Ajis..die kenal kate die..mak hernee kenal ayah awk..

Umi Nawfal said...

sapa nama mak hernee?

♥Hernee Nazir♥ said...

kasmah..pakcik hernee kawin dgn anak arwah mok ali..mak ngah nordiah..