Tuesday, April 07, 2009

smokey

cam mane nak buat smokey eyes eh???

banyak kali dah cuba.. tp jadi cam ala2 jek..

rase x berani pulak nak tenyeh kaler itam byk2 kat mata...

selalunye pakai kaler itam tu nipis2 jek kat atas mata tu..

and i've been wearing that black shadow for nearly 2 weeks now.. ade jugak opismate yg komplen i nampak macam garang sgt bile mekap camtu.. of coz i hargai pendapat org but, what do i care?? i mmg suke mekap kat mata kaler gelap2 gitu.. n since when?? sejak i tgk SpaQ 2 tu lah.. terbekenan pulak kat mata nye si leha ngan anak nye tuuu..

dua2 beranak cantik jek mekap matanye.. mmg ler kekadang tgkkan mekap si emak tu mmg over lah.. but i still love the eyes..

and yesssss, i love avril lavigne's eyes...!!!

pic. credit to http://www.temptalia.com/

and harini bile i pakai kaler pink kat mata, n no more kaler itam.. diorang kat opis leh tanye pulak!?

"kak, apsal mata ko cam bengkak? ko nangis eh kak? ko gaduh ngan laki ko eh kak??"

pulakkkkkkkkkkkkkkkkkk...






nota kaki : dek kerana terlalu gian nak ber'blog' saya telah tidak keluar lunch hari ini, nasib baik dah pulun nasik lemak sambal kupang dgn ayam goreng si jijah td.. thanks jah sbb sponsor mkn harini! heheheheh..

3 comments:

MommyDania said...

pergh! sgt meriah nasi lemaknya siap dgn kupang bagai. mak jeles!

Umi Nawfal said...

betullah.. sbb tu kenyang sampai x yah mkn tghari!!! hehehehe... and most important.. org belanja okey...!

♥Hernee Nazir♥ said...

mmg cntik klau solek mcm si avril neh..adik hernee suke wat cm ni..slalunye eyeliner kakak die la yg jd mngsa..

org ofis dh slalu nmpk mate awk glap..tibe tukar pink 2 yg nmpk bengkak gaknye..hehehe..ade je dorang ni kn..hehe