Wednesday, April 29, 2009

betulkah...?

it's 18:26 hrs....



saya masih di opis??? macam x caya lah..


ye lah...

betul lah..

tiba2 rasa sedih... huhuhuhuhu...

dah lama saya x stay selepas pukul 6...

selalu nya tepat2 jam 6 saya dan konco2 saya akan cepat2 berkemas untuk meninggalkan opis..

tapi.. hari ini..

saya rasa ter'paksa' untuk stay dan join meeting sampai jam 8.30 mlm!!!!

aaaahhhh.. lambatnya... ermm.. dah lama dah x balik lambat!

sbb nya saya dan konco2 saya ada mengamalkan satu polisi baru! polisi kami skang nih, 'punctual'.. bila masuk keje on time, balik pon kena on time.. dah lama dah kami amalkan polisi yg kami cipta sendiri nih.. saya pon dah x ingat bila kali terakhir saya keluar lambat dr opisss!! ahahahahahahah.. ade lah dlm 2 thn agaknyee???

yee.. kenapa saya sanggup balik lambat hari ini?

sebab saya akan rasa rugi kalau x attend meeting nih! byk isu yg nak dibincangkan..

tapi,

x boleh meeting waktu kerja ke????

x boleh!!!

kenape???

sebab.... meeting tu ngan org jauh.. waktu keje x same.. kita keje, die kat sane tgh tido.. kita dah abis keje.. die pulak baru bgn tido.. pastu kita nak tido... die baru nak mula keje...

ape daaaaaaaaaa..

inilah padah nya kalau ada rakan sekerja yg tinggal di zon masa yg berbeza! beza bukan sikit2... 12 jam tu???

abesssss... macam mana????

terpaksa la beralah... lg pon... untuk faedah sendiri... x pelah..

"tapi kan... mesti best kan.. kalau saya boleh claim OT..." :(




3 comments:

::Umi Sufira:: said...

Hihi takpelah sekali sekala..harituh saya pecah rekod balik pukul 9 setelah sekian lama tak balik lambat..hmm...saya pon takleh claim OT..sadis!:(

zarin said...

heee..apa salahnya berkorban skali skala..heee

dulu masa kejer ofis, at least sebulan skali kena stay sampai kul 9-10mlm..sekarang tidak lagi...

Umi Nawfal said...

huhuhu.. tu ler pasal.. dulu2 time bujang blk kul 11 mlm pon xde hal.. skang nih cam lokek sket ah nak kongsi masa utk anak tu ngan keje..

siankan sbb x leh claim OT, rase x best gak blk lambat2 nih..