Monday, November 02, 2009

Apa Sudah Jadi??

Pagi semalam nawfal dibawa oleh pakngah & makngahnya keluar, makngah nak pergi buat medical check up. Since nawfal pun dah besar, dan tak susah nak dijaga, umi tak kisah.. Nak bawak, bawaklah..

Lama juga umi tunggu nawfal tak balik². Ingatkan nak bawak nawfal ikut nenek pergi Yasinan. Tunggu punya tunggu.. Elok jek umi & nenek dah siap² nak pergi, baru diorang sampai.

Sampai² pakngah bawak masuk rumah nenek dulu. Umi pun keluar pergi ambil nawfal.. Sampai rumah nenek, Astaghfirullahal'azim.. Terperanjat umi. Ingatkan anak orang lain, rupa²nya anak umi. Apa sudah jadi?????

Hihihihihihihi..

Tengoklah wajah baru saya...




Eh, tak nampak pulak ye..

Tak pe.. yang ini ok tak??




Nampak apa² perbezaan??

Tak nampak?

Takpe.. yg ini sgt jelas..




Apa sudah jadi???? Pakngah dah botakkan nawfal.. Rupa²nya semalam tu lambat blk sebab bawak nawfal pergi kedai gunting rambut. Hahahaha... Umi baru jek berangan, alih² pakngah dah tolong.. Thanks bro!!

Tgklah anak umi ni. Smart habis dgn baju melayu & kopiahnya.. Kepala awak dah botak, haruslah pakai kopiah yek.. Baik betul.. Langsung tak dibukaknya kopiah tu..



Hensem la awak Ji..



'Ji' tu singkatan dari perkataan Haji.. Gelaran yg daddy kakak kayra bg pd nawfal.. Kan lahirnya pd pagi² raya haji..

7 comments:

♥Hernee Nazir♥ said...

alahai comelnye ji ni..hehehe

~Umi.Sufira~ said...

Hensem hensem..weewiiit!

noniey said...

aku pun sama gak.. teringin nak botakkan kepala aqil syahmi... tapi en suami plak tak suka.. so terpaksa lah terima

Umi Nawfal said...

hernee,
uminya terkejut sebenarnya.. tp x kisah la..

mimi,
hahaha.. ensem sbb uminya cun! wakakak..

noniey,
aku mmg dah x sanggup tgk rambutnya yg kusut masai tu...

Siti @ nurie said...

uiksss...gmbr yg last tu serius giler...seriau tgok..he he eh

l i e y n said...

encemnya nawfal!! nampak gigi bawah dua batang..botak itu menawan!

Umi Nawfal said...

siti,
tu eksyen jek tu.. pastu jatuh tergolek pandai carik uminya.. :)

lieyn,
i mmg suke 'botak'.. hahahaha..