Thursday, July 09, 2009

Tak Puas Hati

bila tiba masa untuk potong kuku!!!

tak suka sebab kena duduk diam2..

kalau tak nanti, mesti nenek marah..

huhuhuhuhuhu...



9 comments:

MommyDania said...

lawak la muka nawfal. mcm 'aku pasrah'. hahahahahaha

mama uzma said...

kira baik la nawfal dlm pasrah pun....

klu uzma kena upah biskut ke apa ke tuk dia leka ngan benda tuh...

klu x..baru nak ketip dia tarik jari dia...dah la mama dia ala2 takut nak ketip...x ke bahaya namanya...hihi

Umi Nawfal.. said...

achic,
hahaha.. dgn nenek die jek yg ter'pasrah'. kalau ngan maknya tak hingin die pasrah!!

iena,
ade trick die tu.. kalau ngan nenek, x tau la nenek punye trick, kalau ngan umi.. sambil kepit2 tu kena lah nyanyi lagu twinkle little star.. hahah.. pastu die akan leka dan nyanyi same2.. senang jek nak ketip!

Siti @ nurie said...

mia lak, dia sibuk nak potong sndri...cm pandai je...tapi, dia sejak akhir2 dah mcm "berlagak" nak berdikari..semua nak buat sndiri..ish....dia dah standby minta adik kot...har har har

Mama Qaseh said...

Sya pn tk brani sgt potong kuku Qaseh..slalu baby-sitter dia yg potong kan..tp kalu dh pjg sgt sya cba potong ckit2 tkt tkena kulit dia huhu al-maklum aii ni rabun

♥Hernee Nazir♥ said...

ala2 comel no muke tu..

CiKaYu said...

paling takut potongkan kuku baby..pernah potong kuku danisha, terluka sikit..terus dah tak nak buat lagi. suh babysitter dia je yg buatkan..

Umi Nawfal.. said...

siti,
bagus betul mia ye.. so, nila nak kasik mia adik ni?? hihihi..

mama qaseh,
betullah.. kalau x konfiden baik jgn potong.. kang takut terpotong isi plak..

hernee,
tu muka x kose dah tu.. lantak ah kate die..

Umi Nawfal.. said...

cikayu,
nak potong tu ade caranya.. but yg paling ptg cahaya mesti cukup..