Tuesday, July 07, 2009

bintik di baju saya

hahahahah..

ini semua si Bab* punya pasal la...

x pasal2 saya pon dapat bintik2 kat tempat kerja..

tiap2 hari dapat.. lain hari, lain pulak kalernya...

tgk tu.. siap ada tarikhnya..

oren untuk hari isnin..

merah untuk hari selasa..

shocking pink untuk hari rabu..

kuning untuk hari khamis..

dan light pink untuk hari jumaat..



hmmm.. amacam??? ade sesapa yg nak merasa dapat bintik berkaler2 macam saya??

silalah datang melawat saya di tempat kerja... *wink*

4 comments:

Siti @ nurie said...

pelekat ni tuk aper lak?..ish..efisyen sungguhlah tmpt keje awak ni

Umi Nawfal.. said...

cik siti,
anda hanya akan dapat pelekat itu setelah melalui mesin utk cek body temp.. hahahah.. ni semua selsema babi punya pasal lah.. tetiap hari dapat pelekat..

Mummy Dasy said...

lah smpi camtu sekali... bagus tu kak pencegahan awal hahaha

Umi Nawfal.. said...

hahahahah.. pencegahan lah konon!! klong nak merasa dapat pelekat ke? kekekeek..