Friday, July 17, 2009

cemerlang kah?

hari ini bos saya takde, beliau mula bercuti selama seminggu start hari ini. ke mana bos pergi?

ya, bos saya pergi kawen. dan saya sangat suka, tp saya pun tak pasti apa sebab saya suka. adakah sebab bos saya tak ada di ofis hari ini, atau pun sebab bos saya akan berkawen esok.. keh keh keh..

yang pasti hari ini, hari jumaat, casual day di ofis, pakaian dah casual, kerja pulak akan jadi 2 kali casual sebab bos tak ada.. muahahahahaha..

pagi2 td dapat att. sheet dr HR. hmm.. cek dulu..



untuk kedatangan dr 15/6 sampai 14/7, semua zero..

absent day = 0
late in = 0
early out = 0
time off = 0
OT = 0 (tu pun sbb saya mmg tak boleh claim OT)


mm.. musykil la.. ngape part yang early in ngan late out tak capture dalam report eh??

tak aci, tak aci.. sebab saya selalu datang awal tau.. :p


2 comments:

MommyDania said...

dh jumaat xsabar nak blk pulok. muahahahaha

** Perfect Love ** said...

rekod bersih. syabas... hehe