Tuesday, July 14, 2009

ntahapehape..

sekarang sudah jam 5.52 (sewaktu saya menaip entry ini). dan saya baru saja masuk semula ke ofis dan duduk di kerusi saya yang terasa sangat sejuk!!

saya tak terasa nak sambung buat keje pun tau, sbb tinggal lagi lbh kurang 8 minit je waktu kerja nak habis. owh.. sunggguh tak produktif saya pada petang hari ini..

ha, tu lah padahnya. padan muka mr B. siapa suruh saya melepak di Board Room melayan meeting yang ntahapehape tu!

saya rasa kan, dlm meeting yang selama hampir 2 jam itu, cuma 40% saja dari diri dan perhatian saya ada bersama2 mereka!!! :p

lama pulak tu... sebelum meeting di Board Room, dah buang masa melepak kat bilik mr B lebih kurang sejam, dr jam 3 sampai 4 ptg td. pastu sambung pulak dr jam 4 sampai ler jam 5.50 td..

huhhh!! sudahnya pulang ke kerusi saya, terus hilang minat nak sambung kerja2 saya!!!

arghhh.. benci nya saya..!!

kenapa? kenapa? bila masa2 saya sedang rajin nak membuat kerja, ada saja halangan nya?!! kenapa?????

ni yang timbul sakit M nih!!

"update blog lg bagussssssssss!"


2 comments:

♥Hernee Nazir♥ said...

Ye btul..sy pn alami bnda yg same kdg2..

Umi Nawfal.. said...

ye lah.. tp bukan salah kita kan.. hehehe..