Wednesday, July 15, 2009

dah ada satu!!

kisahnya..

petang isnin, sewaktu pulang dr tempat kerja, saya lihat anak saya sedang bermain2 dengan mummy nya di beranda.. tiba2 mummy menjerit..

"adoi, sakit la nawfal..."

haa.. kenapa tu.. rupa2nya jari mummy digit oleh nawfal... iye.. macam tak percaya pula saya..

mak saya pulak cakap.. "mmg anak ko ni dah keluar giginya.. baru satu.. td pg baru mak perasan.."

alahai... anak saya dah bergigi.. patutlah sangat kuat makan sekarang ni, dah ada gigi rupa2nya..

haaa.. tu haaa...



puas saya paksa dia buka mulut sebab nak amik gamba.. tak mau duduk diam dia.. asik meronta2.. last2 dapat gambar yg tak berapa nak clear ni lah.. tu haa.. giginya.. dalam bulatan merah tu.. hahahahah..

so, abah... baik2 ye.. balik kg nanti ingat2 sikit.. anak abah dah pandai menggigit sekarang nih..

eh... tiba2 saya pun rasa seram sejuk... emmm.. saya pun dalam bahaya ni.. sebab anak saya hobinya ngempeng.. ish.. ngeri mak!!


4 comments:

♥Hernee Nazir♥ said...

Habis la..hehehehe

MommyDania said...

nawfal, kasi geget nenen umi!

Umi Nawfal.. said...

hernee,
sgt takut tau..

achic,
nawfal kalu geget nnti umi lempang je.. :p

noniey alias said...

habis lah lepas ni confirm umi menjerit je... hehehe