Thursday, July 09, 2009

Asik Nak Berdiri Saje..

hmmmm..

gitu lah..

sekarang ni kerjanya asik nak berdiri saje..

asal jumpa tempat nak berpaut bangunlah dia..

tgk tu... kalau dulu dia cuma berani bangun kalau dapat pegang kusyen ke, or tepi2 meja, atau pun kalau2 ada orang yg sudi nak pegang tgn dia..

tapi sekarang ni dapat pegang dinding rata pon nak bangun..

hai, umi yang terlebih risau.. bukan apa.. dah banyak kali terjatuh.. sbb licin & tak dapat nak berpegang...

nawfal.. nawfal.. ish ish ish..

dgn kaki bersarung pon masih berani nak bangun kat situ!! nih dah tgh malam tau tak.. time tidur nih.. anak.. anak..




tgk tuh... so determined!!




suka lah, bila dah dapat bangun..




dan sekarang..

dah pass midnight.. tapi masih cargass!! umi bukak jek seluar dia tu.. licin lah pakai seluar tu..



wuhhuuuuu..!!! seksi ke..??



nota kaki : itu belum lagi time dia kejut umi dan ajak main pukul 2 or 3 pagi!!! har har har harruuuuuu..

7 comments:

Siti @ nurie said...

he he he...lapstukan, bila dia nak mula nak berjalan, sibuklah nanti dia sibuk pegang tangan dia ajak jlan...fuh....tapi, saat2 mcm nilah best..nanti, bila dia dah berdikari, kita lak yg rindu moments cm tu...

Mama Qaseh said...

Wah dh pndai nk bdiri sdiri yea dak cayang tue..tk lma lgi nk blaja bjalan laa tue kan Nawfal..

Mummy Dasy said...

huish merbahaya kak biar dia berdiri pakai stokin coz dulu DANEEN pnah tersembam jatuh sejak tu dah serik

♥Hernee Nazir♥ said...

btuah btul bdk kecik ni..

CiKaYu said...

ni mesti dah tak sabar nak jalan ni...

Umi Nawfal.. said...

siti,
ye ke.. ala, tp yg sebena mak dia ni mmg x saba nak soh anaknya berjalan.. senang nak beraya nnti!

mama qaseh,
berdiri sendiri la tu.. tp pastu gigil2 nak turun.. hahahah

klong,
btul ah.. tu sbb dah pernah tersembam ah tu.. bukak kan suar nye.. abes kemek idung mancung anak aku!!

Umi Nawfal.. said...

hernee,
dia mmg anak yg bertuah... hehehe.. amacam? nak pinjam ke? :P

cikayu,
dia tu x tau lah.. tp mak dia ni mmg x sabar dah..