Tuesday, March 17, 2009

so, u think u can dance?

macam dah lama je xde update..

hahahaha..

bukan ape.. semenjak 'bergelumang' dgn dunia blogging nih, rase macam x best pulak kalau x dapat nak ber'blogging' tetiap hari.. ye lah, kalau boleh kan ape jek yg jadik kat kami anak beranak tetiap hari musti saya nak cerita kat sini!

since blog ini adalah blog syok sendiri milik saya dan famili (atau saya aje yg syok sendiri nihh??), biarkan aje la kalau tak ade (memang x ade pon..!) cerita lain selain cerita tentang saya dan ahli keluarga saya!!! (suke hati aku lah!! aku punye blog!)

emm.. sebenarnye nak cerita ni, skang nih saya bz lah, tu pasal asik x nyempat jek nak update blog..

bukan bz ngan keje pon.. x bermakna saya x ade kerja ye? jgn salah paham.. oh ya.. skang ni saya sudah boleh berblogging kat opis.. (pada waktu lapang saje..) keje tu mmg ade lah.. tapi x ler se'bz' mane..

tapi saya skang nih membizikan diri saya untuk hobi baru saya!!..

yaaa...

saya mau jadik dancer!! fuhhh.. saya sendiri cam x caya bile alih2 nak volunteer plak jadik dancer!! tarian hape yg saya nak buat tu...???? untuk hape???
















































tungguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu....




4 comments:

Mrs Noba said...

hish...saspen nih!

::Umi Sufira:: said...

tak sabar nak tau nih!

Anonymous said...

hahahah......
x sabar nak tunggu kt org perform!!!!

Umi Nawfal said...

wahahahahaa.. saya pon x saba nak tunjuk bakat terendam saya nih!!! ah ah ah.. sgt syok sendiri rasenye..