Wednesday, March 18, 2009

dah habis!

masih ingat lagik? aritu saya beli buku ni sbb terpengaruh ngan VP nye post kat blog die.. dek kerana kesibukan, punye lah lama saya amik masa nak habiskan baca buku nih.. asik bawak gi opis, bawak blk umah semula, bawak gi opis lagi, bawak blk umah lg.. lama gak la buku tu terperap kat dlm beg besar saya tuu... sampaikan pegi jj aritu pon, buku tu ade je dlm beg tawwwww..... malas nak kuarkan..

okeh.. akhirnya habis jugak saya membaca.. sebenarnye dah lama gak la habis baca.. cam VP cakap.. best la citer die.. mmg ade part yg saya nangis2 mase baca tu.. sedey tawww...

sesapa nak pinjammm??? heheehehe



4 comments:

Anonymous said...

dah abis bce yerk umi???
alhamdullillah....
abis jua akhir nye???agak2 bpe lame due nye tu erk??
huhuhuhu

zarin said...

hi
salam perkenalan
terjumpa ur place masa blog hopping
comelnya nawfal, btw, dira tu anak buah u kan?
confuse sikit makcik

on the book. I pun suka baca storybook tp english punya book. Ni tengah baca my 1st malay novel, Ayat ayat cinta, dah 2 minggu baru dok 1 chapter.
btw, can i link urs to mine?suka pulak baca about kesah2 yawl

Ady Syam said...

salam... dah lama tak layan novel ni, bila baca post ni rasa macam best jer novel tu... rasa gatal lak tgn nak g beli...

Umi Nawfal said...

iye jah.. aku dah lama dah aku abiskan..

zarin : hi, salam perkenalan jgk! sure.. jom.. jom.. link! n yess.. dira tu anak adik i.. ermm.. best x novel ayat2 cinta tu?

ady syam : belilah jgn x beli... hehehe..