Monday, March 30, 2009

gambar 'bangunan kumpulan'

nih jek lah gambo yg ade...

aritu enjoy sgt sampai x sempat nak bergambo...

best jugak lepak kat Pulai Springs Resort tu...

x kesampaian nak terjun kat kolam nih.. hahahaha.. akak x tau berenang!! rugi kan??





hahahahaha.. model pokok bunga haku.. huhuhuhu.. nak letak gambo sendiri, xde yg lawa2 lah.. frust lah camnih.. hehehehe.. sori ek kakcomz!?




3 comments:

::Umi Sufira:: said...

Umi Nawfal duduk area mana? Pulai Spring Resort macam kat Johor je...ke ada kat tempat lain nama lebih kurang...ekekek..

MommyDania said...

mcm best je pool tu xde org. kt PD ari tu penuh. nyampah i!

Umi Nawfal said...

umi sufira;
i dok gelang patah, btul lah tu.. i gi Pulai Springs yg kat JB tu..

achic;
yesss.. mmg best! kitorg gi tu thursday n friday.. x de ramai org pon.. just geng2 kitorg jek..