Tuesday, March 17, 2009

alahai.. sabar.. sabar..

wahahahahah..

org kedai itu sgt takot kalau haku amik keta kat kedai die..

td kan aku call die n sound2.. ckp nak amik keta die kalau roadtax x siap arini kan?

pastu die dah call aku balik td...

die cakap sabar.. sabar.. sabar.. sabar... sabar... sabar... berkali2..

haku pon x tau la baper kali die ckp sabar kat haku td!?

yg aku dengar, sabar sabar sabar sabar sabar...

dan itu satu doa... ye ke? aku rasa aku ni penyabar jugak la orgnye..

pasal dah seminggu lebih la aku tunggu mende alah tu x siap2... barulah aku nak ngamuk2! agaknye kalau org lain yg lebih gengster dr aku!!??? 2 3 hari jek tahan kot..

okeh.. die janji ptg esok die kan dapatkan mende tu.. so, camne? patutkah aku tangguh radang ku itu sampai ptg esok????? aku rase aku blh sabar lagi kot sampai ptg esok, since sok aku blh je gi keje pakai keta adik aku..! mak uda.. sok pinjam platypus mak uda yek? nasib baik aku dah buatkan sticker tuk keta lg satu tuh... sampai terpaksa bodek2 SO tuh!!

tima kasih tuan haji!!! tima kasih!! tuan haji mmg baik!

hahahaha.. siap bagi penghargaan kat blog lg tawwwwww.. musti kembang punye kalau baca blog aku nih..

so, esok aku bawak la keta yg aku x berapa pandai nak bawak tu kan... biar lah tersengguk2 pon... jgn sampai ter'mati' enjin tgh jalan dah ler...

doa-doakan lah..

insyaAllah...




2 comments:

Anonymous said...

hahahah..........
sabar yerk umi nawfal.....

Umi Nawfal said...

ye.. tgh sabar le nih.. pasal tu x gi lg serang org kedai tu.. sabar.. sabar..