Wednesday, February 10, 2010

Butterfly Massager

Saya baru tahu pasal butterfly massager (BM) ni. Jakun! Itu pun sebab masa chenta hati saya balik hari tu dia bawakan untuk saya.. Dia kata memang dia saja belikan untuk saya..

Butterfly Massager nih boleh digunakan sebagai satu alat fisioterapi, untuk urutan, lancarkan perjalanan darah dan boleh juga digunakan untuk menurunkan berat badan!!

Hahahaha.. Sebab itulah chenta hati saya belikan saya Butterfly Massager tu.. Owh, abang.. Abang memang sungguh baik hati, sungguh sayang kepada isterimu ini ya.. Abang memang mahu honey jadi cantik kan.. Muahs!! Terima kasihla abg sayangg.. saaaaayang abg...

Mula² saya takut nak pakai benda ni. Macam ngeri lah.. Takut kena renjatan letrik! Hahahah.. Gila kau... Walaupun dia tak pakai kuasa letrik, cuma pakai bateri jek, saya tetap takot!!

Last² kena jugak paksa dek cinta hati saya. Kesian saya tau.. Mula² dia hidupkan suis tu saya tak rasa apa² pon.. eksen jugak saya masa tu..

"ei, tak rasa apa² pun bang..."

"sabar...."
katanya..

Maka saya menunggu dengan sabar.. Maklumlah, dipasangnya di belakang badan, mana nak nampak kan?

Ceis.. Cinta hati saja mahu mendera saya ni agaknya... Elok jek lepas beberapa kali dia menekan butang² yg ada kat benda tu, tiba...

"adoi..!!! bang.. cabut bang.. bukak balik bang..."

Hahahahaha... sebenarnya bukan sakit pun, cuma rasa tak best!! Wahahahah.. Tipuuu..

Sakit sebenarnya tau.. Bukanlah sakit sgt.. Tapi memang macam kena renjatan letrik!!

Tobattt.. Sekali jek saya pakai.. Then semalam saya selongkar la laci kabinet TV tu, terjumpa pulak benda tu semula.. terus rasa teringin nak try lg (nak kurus punya pasal la nih..), tp nak try sendiri saya takut. Jadi, hari ini saya bawak BM tu ke ofis.. Hahahaha.. Konon² nak tunjuk ke Kakcom, nak suruh dia try pakai.. Tapi sebenarnya saya yg excited terlebih nak pakai.

Jadi td saya telah beria² menunjukkan pada Kakcom cara macam mana nak guna benda tu. Elok je saya tgk kakcom pakai. Tak ada pun aksi terkujat² macam saya masa mula² dipakaikan benda itu oleh chenta hati!! Lepas dia dah setel, saya pun pakai lah.. Mak oi, baru jek level 2 rasa macam pedih² kulit perut saya, geli pun ada jugak.. Tu belum pakai sampai level 10 lagi tu.. Hahahaha.. Memang mengada² la puan Jannah ni.. Tapi saya gagah jugak biarkan benda tu melekat kat perut saya sampai 12 minit. Sebab lepas 12 minit dia akan berhenti sendiri.. Layannn..

*googled pic*



Ha, saya punya BM sebijik macam yg kat gambar tu.. Kaler pink, chenta hati punya kaler biru.. awwwww.. Tp, selongkar punya selongkar saya jumpa BM kaler biru tu kat dlm laci kabinet Tv. Lerr, yg chenta hati punya, tertinggal ke? Ke saja tinggalkan untuk saya jugak??? Supaya lebih cepat saya turunkan berat badan?? Wahahahahah..

Nanti esok saya tunjuk gambar Butterfly Massager merpati dua sejoli yek?? Esok juga saya akan terangkan macam mana nak guna Butterfly Massager tu..

Dah, nak balik kejap lagi!

2 comments:

Mummy Dasy said...

tjuk kak jgn x tjuk klu best nak gak cuba :)

MommyDania said...

haaa...baru nak tanya cmne dia bekerja. nt story yek!