Friday, February 12, 2010

Butterfly Dua Sejoli



Haaa.. itulah dia kami punya Butterfly Massager Dua Sejoli. Satu kaler pink, satu kaler biru.

Ingatkan semalam nak cerita pasal macam mana nak guna, tiba² tak terbawa pulak instruction nye.. Hari ini pun saya terlupa nak bawa.. Minta maaf ye..

Nampaknya terpaksa tunggu next week lah baru saya ceritakan.. Tapi kalau nak tau pasal butterfly massager nih, boleh pegi sini. Tapi yg ditunjukkan di situ tak sama macam saya punya. Rupa dia lain sikit, tp fungsinya lbh kurang je.. Sama je..

Yang paling saya suka baca kat situ part ini..

Q: Will this help me lose weight?
A: Yes. Based on our research, daily use of the Butterfly Massager on targeted muscle groups and fatty areas for muscle toning did yield significant fat loss as well as a more toned muscle group. This achieved by creating increased blood flow to the tissue which help pump blood thru the target area and this allows waste products such as fat and cellulite cells to be transported out thru the blood stream.


Amacam? Tiba² buat saya rasa excited nak teruskan pemakaian butterfly massager dua sejoli tu..

4 comments:

Zuhaini said...

la.. saya ingat eye shadow! hihihi...

JaNnAh said...

hahaha.. kelakar la..

MommyDania said...

ada jugak benda mcm ni yek? nt dh slim war2 kan ok!

JaNnAh said...

ade.. haha.. slim?? no lah.. i nak sihat jek.. ngeh ngeh ngeh..