Thursday, January 07, 2010

Saya sangat menyesal..

kerana telah terlebih marahkan buah hati pengarang jantung saya malam td..

Salahnya, cuma kerana dia tidak mahu berjauhan dari saya.

Saya ke dapur dia menangis.. Saya masuk bilik air pun dia menangis... Dia sentiasa mahukan saya berada di depan matanya.. Memangku.. & Mendukungnya.. Saya stress..

"Nawfal.. umi minta maaf sbb umi pukul Nawfal malam td.. Sepatutnya umi kena faham, Nawfal pun stress jugak kan.. Nawfal pun ada perasaan jugak.. Umi tau Nawfal tak mau umi tinggalkan Nawfal sorang².. Umi tau Nawfal stress sebab tak ada kawan.."

Saya tak sabar nak balik ke rumah & peluk anak saya.. Saya rindu anak saya..

6 comments:

maya amir said...

ye..saya jugak penah begitu..mmg sungguh2 nyesal kan lps dh marah anak..adoii yai..kalaulaa saya boleh control anger saya..huhu

QasehessaL said...

hmm sian bby naufal... :(

Siti @ nurie said...

baik carikan kawan...sian dia....mcm mia skrg ni, manjanyer terlbh2...tido nak kene peluk...makn nak kene suap..mmg manja ssgt..

JaNnAh said...

maya,
itulah juga yg saya fikirkan lps dah tidurkan dia.. huhuhu.. sedih sgt..

qasehessal,
kan? kan? umi nya ni mmg teruk tau..

siti,
apa makna 'carikan kwn'? cam mana tu eh? hehehehe..

Rafique Nufael said...

Saya pun selalu rasa macamtu.Kdg2 susah betul nak control my anger ni.La ni tgh potty train dia.Dok ingat dlm kepala 'jgn marah' 'jgn marah' tapi still akan marah gak kalau dia terweewee kat lantai.Pastuh nyesal tak sudah.Tgk dia time tgh tido,boleh nangis gile2 sbb nyesal marah dia.I'm a single mother so mmg pressure tu lebih sketla coz kena hadap everything sorang2.Tak sepatutnye anak jadik mangsa kemarahan kita. Tapi kadang2 i nih cepat lupa...

JaNnAh said...

RN,
same² lah kita control kemarahan kita tu.. org kata jgn letak expectation terlalu tinggi, just follow the flow.. saya pun lps ni mmg kena byk² bersabar..