Tuesday, January 19, 2010

Lucky Draw by CY4.0 : Kurus Cara Sihat (16/1 - 24/1)

Saya pon nak join jugak...

"Dengan ini, saya/I/aku (potong mana yg tak berkenan) nak join Lucky Draw by CY4.0 : Kurus Cara Sihat yang CY4.0 buat kat blog dia.

Tak payah create slogan. Tak payah perah otak nak buat karangan. Tak payah jadi follower pun.

Simple & easy mcm alif ba ta kaedahnya.."


More about this lucky draw:

  • Lucky draw ini bermula dari 16/01/2010 sampai 12 midnite 24/01/2010.
  • Terbuka kpd blogger yg beralamat di Malaysia sahaja
  • Pemenang akan ditentukan oleh random.org. Kalau rajin, mungkin anak2 teruna saya akan buat cabutan.
  • Pastikan sebarang link yang terkandung dalam kandungan entry adalah betul.
  • First 3 lucky bloggers akan dapat 2 keping Detox Slimming Patch manakala 4 org lagi akan dapat 1 keping Detox Slimming Patch.
  • Keputusan adalah muktamad kaedahnya.

    Okeh.. sekian saje..

  • 2 comments:

    Mama_Aqish said...

    good luck k...

    CY4.0 said...

    hola dear :)
    thanks for joining :)