Friday, January 08, 2010

Excited + Berdebar²

Hahahah.. Kelakar..

Apa² pun saya mmg dah tak sabar nak menunggu detik 9.15 malam, 10 Jan 2010.

Waktu itu saya akan menyambut ketibaan suami saya di LTSI, Senai.

Setiap kali suami saya nak balik, mesti perasaan yg sama akan saya rasa.. Alah.. rasa macam mase mula² nak jumpa dia dulu.. Rasa macam nak pergi blind date tu..

hahahah.. gilaaa.. gatai sungguh..

7 comments:

** Perfect Love ** said...

itula yg best duduk berjauhan ni.. jauh2 kan dirindu~~

Siti @ nurie said...

kalau siti pun..mesti exctd giler...he he he..

QasehessaL said...

ehem...ehem...*gatai lak tekak neh*
hubby nk balik eyh..hehehe
ting tong...bitic

MommyDania said...

gataiii!!! blh la projek no 2 dijalankan. hahahahahah

YatieJay said...

Boleh tahan gedik..hahaaa!!

Alah, gedik pun dengan laki kan....

JaNnAh said...

betul.. betul.. gedik ngan laki jek.. alhamdulillah.. dah selamat sampai mlm td..

noniey said...

tu lah best duk jauh tu.. best time nak jumpa je.. tapi time nak berpisah balik, terus jadi tak best.. pernah gak rasa 4 bulan duk jauh.. hopefully takkan rasa dah lepas ni