Monday, January 11, 2010

Expect the Unexpected

Saya dah agak dah..

Nawfal tak mahu kat abah die..

Malam td, waktu kat airport bila abah dukung dia, Nawfal meraung² nak turun.. Tak mau langsung kat abahnya..

Alamak, saya buat tak tahu saje.. Saya masuk ke kereta, duduk di seat pemandu.

Bila hidupkan enjin Nawfal meronta² nak duduk atas riba saya.

Aduhh... tak tahu ni, lepas berapa hari baru boleh ngam dengan abah dia ni..

Tengokkan saja..

4 comments:

** Perfect Love ** said...

mak nya pun hati mesti meronta2 juge.. hihihi

Zuhaini said...

hehe.. x pa lah.. lama2 nak kot...

KV said...

insyaallah tak lama tu

sujaihah said...

bau abah nyer dia dah lupa tu..hehhe