Tuesday, March 30, 2010

Rezeki

Pagi² lagi bos dah panggil masuk opis.

Tersenyum².. Bos tanya, "what was ur basic salary for last year?"

Saya bagitau bos.. "emm, bla bla bla.."

Lepas tu bos cakap lg, "u agak² berapa u punya incentive?"

Saya jawab pulak, "maybe about the same amount..?"

Bos senyum saja sambil belek² surat bonus tu..

Lepas tu bos cakap, "What if i want to give u more than that?"

Hihihihihihi... saya just cakap, "sure, y not? heheheh"

Alhamdulillah.. Puas hati bila tgk jumlah kat surat tu. Rezeki Allah nak beri, kita mana tau kan???

5 comments:

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

murah rezeki....moga tahun depan lagi mencurah2 rezeki tu k...iklan sony satu

MommyDania said...

meh KL ni, open table! hehe..congrats

JaNnAh said...

anje, insyaAllah..

achic, alamak.. i dah xleh nk jalan² ni, tgh kumpul cuti ni, plan nk buat family trip.. hehehe.. i nk open house nih.. mai la dtg..

Siti @ nurie said...

wah bestnyer...kat sini dah tahun x naik gaji..mencik arr...

JaNnAh said...

siti,
betul ke? meh keje sini meh, tiap² thn leh naik gaji.. kalau perform.. hihihi..