Wednesday, July 28, 2010

Owh.. Sedihnya..

Hari ini hati berbunga² riang, mungkin sesuatu yg saya tunggu² akan sampai hari ini.

Sekali, tadi dapat pulak call dr courier service, dia cakap macam ni:

"akak, saya dr courier xxxxx, nak hantar barang kat rumah akak, alamat akak macam ni kan? bla, bla, bla, bla.."

"yup" saya menjawab dengan sgt senang hati.. hehehehe...

sekali dia cakap, "td budak saya dah pegi hantar brg ni, tp cari² rumah akak x jumpa la.."

huwaaaaaaaaaaa.... sedih la wei...

rumah camtu punya senang nak cari pon ko x jumpa ke dik??? dush! dush! dush!!

frust la akak camni dek oi...

akhir kata, pesanan dr syarikat courier itu, "akak, nanti esok budak saya hantar try cari lagi, blh x akak tolong bagi direction kat dia, nanti esok dia call akak.."

huhuhuhuhu... ye lah dik.. boleh la jugak... sedih nya.. isk.. isk.. isk..

2 comments:

Siti @ nurie said...

apalh yg ditunggu ummi nawfal ni ek...ct pun exctd nak tau..he he he

~Umi.Sufira~ said...

Mimi pon pernah kena camnih...hangen jek...kalau dah nama courier service belajar la selok belok jalan sampai terror tol tak?