Friday, May 07, 2010

Dah Cukup Stok!

Yeay! Yeay!

Saya sangat gembira hari ini.

Balik ke rumah mak ptg semalam mak kata ada bungkusan utk saya.

Ahh.. Saya dah agak dah..

Semalam, batch terakhir CD utk nawfal sampai jua..

Akhirnya dah cukup stok CD utk anak saya.





Lepas ni tak payah la saya mengangkut sampah turun tangga.

Hihihihi...

Cuma kena rajin² la sikit membasuh...

Ala, bukan saya yg basuh pon, mesin yg basuh! *wink*



*nantikan lagi cerita basi dr saya.. byk lagi tau..

10 comments:

Siti @ nurie said...

kak, siti pun nak rembt yg QQ minkylah...best corak2...

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

wah banyaknyer stok...

mama hannah said...

gambate jannah! :) aku actually pun dah cukup stok,tapi terrrrrbeli jugak..hahaha

JaNnAh said...

CT,
cam best jek QQ minky tu.. lgpon dia sgt lembut la..

Anje,
hopefully takkan terbeli lg... heheh...

mama hannah,
mmg betol!! aku pon takut terbeli lg.. masalah.. comel sgt..

FAM said...

hmm, org kata ada 10 CD pun cukup, tpnye mcm si tun tu, terBELI jgk. payah nih nk mula CD. hehehe

JaNnAh said...

achic,
verrrrry true.. hehehe.. sbb i pon terjebak jugak.. wahahaha..

nasazfrog... said...

jannah mmg guna cd ni yer utk anak2,, ok ke,,

JaNnAh said...

ha'ah.. nak start full CD dah ni.. dulu pakai sket² sbb ada sket jek.. ok je.. cuma kena rajin la.. ehehehe..

mama hannah said...

fatin:hahaha..sebab cd qq tuh cute.10 mmg cukup,tapi hari-hari lah kene basuh,bg aku 20 tuh dh ok la,ko tak perlu basuh hari-hari.selang 2 hari basuh

jannah:yup,sebab kan qq nih la aku terrrrbeli :D

JaNnAh said...

mama hannah,
aku dah habis rajin dah, tinggal malas jek, 3-4 ari sekali baru basuh, nasib baik cukup stok beb!